Skip to content

Een eiland van en voor Rotterdammers.

Buitenplaats Brienenoord wordt een nieuwe projectruimte op het prachtige Eiland van Brienenoord. Een denk-, maak- en werkplek met zicht op Rotterdam, middenin de natuur. Een speelplaats voor Rotterdammers van alle leeftijden over de toekomst van Rotterdam. Op dit moment is Buitenplaats Brienenoord nog Bouwplaats Brienenoord. In de komende maanden zullen we een nieuw gebouw realiseren in samenwerking met vrijwilligers en de architecten van SuperUse Studios. We hergebruiken zoveel mogelijk materiaal van het oude pand. Als het duurzame pand in het voorjaar open gaat zal er een culturele programmering zijn, zomerkampen voor kinderen rond natuur en cultuur en een (moes)tuin gerund door vrijwilligers. Ook zal de plek dan af te huren zijn voor groepen en kunnen individuen gebruik maken van het aanschuifkantoor. We starten dan ook met weekendhoreca.

Rineke

 

onze website * onze Facebook pagina

foto: Zuid Hollands landschap

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Wetopia interventions aim to create " us " between people who do not always know each other but share the same place or neighbourhood. Starting from the love for and thus the potential of that place, we work together on social challenges and challenging questions. 

%d bloggers like this: