Skip to content

100 in 1 day – een festival van doén

IMG_0714100 in 1 day / 100 in 1 dia – de wereldwijde sociale beweging “for citizen global change” is een schitterend concept waarbij duizenden stedelingen over heel de wereld interventies doen in hun stad op een bepaalde dag. Op 7 juni waren Toronto, Vancouver en Halifax in Canada bijvoorbeeld aan de beurt. De 174 interventies in Toronto door inwoners die toen in de stad werden verwezenlijkt kan je hier bekijken: http://100in1day.ca/toronto/?page_id=420

 

Of in dit filmpje zie je de oproep in Kaapstad:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Wetopia interventions aim to create " us " between people who do not always know each other but share the same place or neighbourhood. Starting from the love for and thus the potential of that place, we work together on social challenges and challenging questions. 

%d bloggers like this: