Skip to content

Keep Forget

IMG_1626Keep Forget is een onderzoeksproject geleid door gastprofessor Andrea Wilkinson van LUCA School of Arts in Genk, samen met onderzoekers Thomas Billen en Lien Daenen. Via gesprekken met mensen thuis of op café, ontmoetingsmomenten en workshops kwamen de onderzoekers gedeelde verhalen uit de wijk Winterslag op het spoor. Vanuit die verhalen vertrokken ze om uiteindelijk te komen tot een tiental ontwerpen.

Zes daarvan zijn al gerealiseerd en zijn nu te zien op verschillende plaatsen in Winterslag: Het hartje van Winterslag // Ik ben ook een soort kanarie // Seizoenslag // Hier hebben wij gebengeld // De Tuin van Betty // Welkom in Winterslag

Je kan ze via deze link bekijken: www.keepforget.be

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Wetopia interventions aim to create " us " between people who do not always know each other but share the same place or neighbourhood. Starting from the love for and thus the potential of that place, we work together on social challenges and challenging questions. 

%d bloggers like this: