Skip to content

Verander Alles, een blog van en voor veranderaars.

schermafbeelding-2017-02-28-om-10-01-58De werkelijkheid is niet onveranderlijk. Alles zou anders kunnen zijn. We moeten eigenlijk alleen maar beslissen dat we het ook willen. (Stijn Devillé uit “Hoop”).

Hoop was een project van het Nieuwstedelijk. Zij startten de blog “Verander alles” en na het project nam Socius de blog over.

De blog ‘Verander alles’ is een verzamelplek van sociaal-culturele praktijken die werk maken van een samenleving die meer democratisch, solidair, duurzaam en inclusief is. De veelheid van deze praktijken – soms kleinschalig, dan weer groots – vormen een voorafbeelding van nieuwe maatschappelijke spelregels voor onze economie, de manier waarop we samenleven en onze leefomgeving organiseren. Zij maken deel uit van een stroom van praktijken die allen aan de samenleving van morgen timmeren. Laat je inspireren en grijp de kans je te verbinden met andere ‘veranderaars’.

Ontdek de blog hier en laat je inspireren!

Nieuwstedelijk

Socius

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Wetopia interventions aim to create " us " between people who do not always know each other but share the same place or neighbourhood. Starting from the love for and thus the potential of that place, we work together on social challenges and challenging questions. 

%d bloggers like this: