Skip to content

Drie stadsmakersprojecten in een filmpje.

Ik vond dit filmpje terug dat ik toonde aan de zogenaamde “gestelde lichamen” van Genk. Om prachtige buurtprojecten en actieve burgers die de samenleving van onderuit veranderen én versterken te tonen. De Doorgeefwinkel, Samentuinen en Genk Spreekt zie je aan het werk.

Joke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Wetopia interventions aim to create " us " between people who do not always know each other but share the same place or neighbourhood. Starting from the love for and thus the potential of that place, we work together on social challenges and challenging questions. 

%d bloggers like this: