Skip to content

Leeszaal Rotterdam West

Een geefboekenkast, maar zo groot als een bibliotheek en daardoor meteen een fantastische ontmoetingsplek! Dat is de Leeszaal in Rotterdam West. Wekelijks komen hier zo’n 1000 boeken binnen en anderen nemen er weer heel wat mee. Een prachtig burgerinitiatief op een plek die tijdelijk was, maar nu al vier jaar prachtig werk levert. Meer dan 100 vrijwilligers zetten hun beste zelf ten dienste van de wijk. Schitterend!

De website van Leeszaal Rotterdam West.

substandardfullsizerender substandardfullsizerender substandardfullsizerender substandardfullsizerender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Wetopia interventions aim to create " us " between people who do not always know each other but share the same place or neighbourhood. Starting from the love for and thus the potential of that place, we work together on social challenges and challenging questions. 

%d bloggers like this: