Skip to content

Ambassadeurs van KVLV

KVLV is de grootste vrouwenvereniging van Vlaanderen. Met 80 000 leden in 850 afdelingen organiseren we elk jaar 54 000 activiteiten die vrouwen samen brengen, hun talenten ontwikkelen, maatschappelijk actie nemen, vormen en ontspannen.

Met KVLV werkt aan haar toekomstplan en zoekt naar wat KVLV in de toekomst moet zijn als vrouwenbeweging. “We willen niet blijven stilstaan. We  worden en blijven de vrouwenbeweging die we altijd al waren, dynamisch en inspirerend voor alle vrouwen en de samenleving.”

“We maakten de keuze om dit proces niet alleen te doen, maar samen met onze vrijwilligers, leden en sympathisanten. In een participatief proces onder leiding van Joke Quintens gingen de ambassadeurs zelf en samen op zoek naar welke thema’s belangrijk zijn voor een betere kwaliteit van leven. Zowel vanuit hun eigen perspectief, dat van alle vrouwen en vanuit het perspectief van KVLV.”

http://www.ambassadeursvankvlv.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Wetopia interventions aim to create " us " between people who do not always know each other but share the same place or neighbourhood. Starting from the love for and thus the potential of that place, we work together on social challenges and challenging questions. 

%d bloggers like this: